Technical means for processing melon fruits

Автори

Almaty Technological University, Казахстан
https://orcid.org/0000-0001-8984-0011
Almaty Technological University, Казахстан
https://orcid.org/0000-0002-8118-1581
Volgograd State Agricultural University, Російська Федерація
https://orcid.org/0000-0002-9929-5042
Almaty Technological University, Казахстан
https://orcid.org/0000-0002-5084-6587
Kaliningrad Branch of Russian University of Cooperation, Російська Федерація
https://orcid.org/0000-0003-0629-1219
Almaty Technological University, Казахстан
https://orcid.org/0000-0002-9578-7795
Almaty Technological University, Казахстан
https://orcid.org/0000-0002-8992-8889
Astana branch of «Kazakh research Institute of processing and food industry» LLP, Казахстан
https://orcid.org/0000-0001-8741-4190
Almaty Technological University, Казахстан
https://orcid.org/0000-0003-0550-6708

Короткий опис

Опубліковано

грудня 29, 2021

Деталі щодо доступних видів видань: PDF

PDF

ISBN-13 (15)

978-617-7319-39-8

Деталі щодо доступних видів видань: Hardcover

Hardcover

ISBN-13 (15)

978-617-7319-40-4

Як цитувати

Technical means for processing melon fruits. (2021). в T. Kulazhanov, L. Baibolova, M. Shaprov, D. Tlevlessova, A. Admaeva, A. Kairbayeva, S. Azimova, M. Kizatova, & A. Nazymbekova, MEANS OF MECHANIZATION AND TECHNOLOGIES FOR MELONS PROCESSING. Kharkiv: ПП "ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР". вилучено із https://monograph.com.ua/catalog/chapter/978-617-7319-39-8/423